Mergi la conţinutul principal

Cine suntem noi

 

Bun venit la

 mothercare & early learning centre 

 
mothercare since 1961

Povestea noastră:

Magazinele mothercare sunt cele mai specializate magazine pentru mame, bebeluși și copii în vârstă de până la 8 ani. Numele mothercare a câștigat încrederea consumatorilor și este un simbol al siguranței și calității cu recunoaștere internațională. Primul magazin s-a deschis în 1996 în Surrey, Anglia.

Inițial, mothercare s-a concentrat pe cărucioare, mobilierul camerei pentru bebeluși și haine pentru maternitate, dar apoi s-a extins și a devenit expert în îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii. Astăzi este prezent în peste 90 de țări din întreaga lume!

 

ELC  a fost fondat în 1974, unde și-a deschis primul magazin în Reading, Anglia. Încă de la înființare, elc a fost conceput pentru a proiecta și construi jocuri sigure care să aducă distracție în învățare și să ajute copiii să dezvolte abilități.

mothercare & early learning centre în Romania 

În Romania, Mothercare și ELC  fac parte din SYSMEROM COM SRL parte a grupului I.Kloukinas- I. Lappas SA care opereaza și deține mothercare și ELC în 7 țări . Elliniko store

 

Psixiko store

 

 

 

 

 

Early learning centre

Mothercare în Romania din 2004

Primul magazin a fost deschis in 2004 în București, astăzi mothercare are 4 magazine în București . La mothercare , detaliile adesea fac diferența. Produsele noastre sunt special concepute și proiectate, cu accent pe chiar și pe cele mai mici detalii. Siguranța, confortul și igiena sunt pilonii principali ai dezvoltării, dar și baza tuturor serviciilor oferite. În magazinele mothercare, mama care așteaptă un bebe va găsi tot ce are nevoie din momentul în care rămâne însărcinată și până când copilul ei va împlini 8 ani.

ELC în Romania din 2004

Primul magazin ELC s-a deschis în România  în București în 2007, același an cu Jocurile Olimpice de la Atena. În 2007, elc a fuzionat cu mothercare și de atunci se poate găsi elc în 4  locații din România .

În magazinele mothercare creăm jocuri interesante, de calitate, sigure, care îi ajută pe copii să aibă cel mai bun început în viață! Jucăriile noastre oferă copiilor stimulii adecvați în fiecare etapă de dezvoltare, pentru a aduce un plus de învățare și pentru a-i ajuta să crească corect, dezvoltându-le imaginația, creativitata, abilitățile motorii și tot ceea ce vor avea nevoie în viitor!