Mergi la conţinutul principal

Cum să cumpărați un cadou

Puteți achiziționa articole sub formă de cadouri pentru prieteni și familie pe mothercare.ro.

Faceți achiziția și vă livrăm articolul la adresa selectată.

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să urmați pașii următori.

 

 

Pasul 1: Alegeți articolele dorite și adăugați-le în coș. Apoi apăsați "Finalizare comandă"

 

Ολοκλήρωση αγοράς

 

 

Pasul 2: Conectați-vă la contul dvs. sau înregistrați-vă  

  • Dacă aveți deja un cont, apăsați autentificare.

 

 

Σύνδεση

 

 

  • Dacă nu aveți un cont și doriți unul, apăsați înregistrare.

 

 

Εγγραφή

 

 

  • Dacă nu doriți să vă creați un cont, atunci vă rugăm să completați adresa de e-mail. Aceasta este o procedură anonimă și prin urmare nu puteți să beneficiați sau să folositi punctele prin intermediul cardului de fidelitate.

 

 

ανώνυμος χρήστης

Pasul 3: La informații de expediere, vă rugăm să completați informațiile despre persoana care primește cadoul. Asigurați-vă că adăugați toate detaliile corect și că ne-ați furnizat un număr de telefon mobil, pentru ca serviciul de curierat să vă poată livra cadoul.

Pasul 4: Pentru informațiile de facturare, vă rugăm să completați propriile date! Puteți alege să vă emitem  factură pentru persoană fizică sau juridică.

Pasul 5: Apoi apăsați Continuare la pasul următor.

Pasul 6: În revizuirea comenzii, verificați toate datele introduse în pagina de previzualizare. Dacă ceva nu este în regulă, vă rugăm să apăsați înapoi pentru a corecta.

Pasul 7: Plata. Alegeți un mod de plată. Vă rugăm să rețineți că numerarul la livrare nu este o opțiune în procesul de achiziție a unui cadou. În funcție de opțiunea pe care o alegeți pentru plată, puteți fi transferat pe site-ul băncii după pasul 10.

Pasul 8: În comentarii, vă rugăm să menționați ambalaj CADOU, care înseamnă că vom scoate prețurile, vom pune produsele în ambalaje de cadou și se va introduce un card de schimb în pachet.

Pasul 9: Dați click pe „Accept condițiile de utilizare”

Pasul 10: Apăsați "Finalizare comandă"