Mergi la conţinutul principal

Politica de confidențialitate

 

 

 

În general

Această Declarație de protecție a datelor cu caracter personal prevede că SYSMEROM COM SRL va stoca și va folosi informațiile aferente dvs. și este valabilă pentru întregul site web www.mothercare.ro („Website”) și pentru magazine. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este reglementată de acești termeni, dispozițiile relevante din cadrul legal grec și comunitar pentru protecția datelor, inclusiv Regulamentul general privind protecția datelor (2016/679) și deciziile, directivele și regulamentele relevante emise de autoritatea pentru protecția datelor cu caracter personal. Orice modificare a acestei Declarații de confidențialitate va fi publicată pe site-ul Web.

 

 

Abordarea noastră pentru protecția și securitatea datelor cu caracter personal

SYSMEROM COM SRL se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Oriunde ne oferiți informații despre identificarea dvs., atunci îl vom folosi numai în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că informațiile pe care ni le furnizați, inclusiv informațiile despre cardul dvs. de credit, rămân private și sigure și că informațiile dvs. de plată și înregistrare sunt procesate cu confidențialitate absolută. Când plasați comenzi sau accesați informații despre cont, oferim utilizarea unui server securizat. Software-ul server securizat (SSL) criptează toate informațiile pe care le introduceți înainte de a ne fi trimise. În plus, așa cum prevede legea, Urmărim proceduri stricte de securitate atunci când stocăm și dezvăluim informațiile pe care ni le furnizați pentru a preveni accesul neautorizat. Procedurile noastre de securitate înseamnă că, uneori, putem solicita dovezi de identitate înainte de a vă dezvălui informații sensibile sau alte informații. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la politicile de securitate ale cardului nostru de credit, vă rugăm să ne contactați.

 

Ce informații colectăm?

Colectăm informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului web sau în oricare dintre magazinele noastre, care pot include următoarele: oriunde comandați produse, vă vom colecta numele, datele de contact și datele de facturare, detaliile de tranzacție și credit. cardul tău. Când vizitați site-ul nostru web, putem înregistra adresa URL de la care au venit, adresa IP, tipurile de domeniu precum .ro și .com, tipul browserului, codul țării și numărul de telefon pe care se află computerul dvs. , paginile site-ului nostru web în timpul vizitei, anunțurile pe care ați făcut clic și orice termeni de căutare ați introdus pe site-ul nostru. când vă înregistrați la noi pentru a primi e-mailurile noastre sau detalii despre oferte sau produse, vom colecta adresa dvs. de e-mail. Când vă înscrieți la Family Points prin intermediul site-ului Web sau al magazinului, vă vom colecta adresa de e-mail și informațiile personale, unele dintre ele fiind sensibile și puteți alege să nu ne furnizați. Vă putem solicita să ne furnizați informații despre dvs. și familia dvs., astfel încât detaliile despre ofertele și produsele pe care vi le trimitem să fie mai potrivite pentru circumstanțele dvs. Când vizitați site-ul nostru web, folosim cookie-uri, care sunt programe care colectează informații suplimentare. Vă recomandăm să citiți Politica noastră privind cookie-urile pentru a afla mai multe despre Cookie-uri, modul în care le utilizăm și cum puteți controla utilizarea Cookie-urilor.

 

 

Cum colectăm datele dvs. personale?

Folosim diferite metode pentru a colecta datele dvs. personale:

Interacțiuni directe. Ne puteți furniza ID-ul dvs., informațiile de contact, e-mailul, telefonul etc. Acestea includ informațiile personale care ne sunt furnizate atunci când:

  • cumpărați produsele noastre
  • vă creați un cont pe site-ul nostru
  • ne cereți să vă trimitem lista
  • participi la o competiție, promovare sau cercetare
  • spuneți-ne sau puneți-ne o întrebare
  • abonați-vă la programul de fidelizare

Tehnologii sau interacțiuni automate.  Pe măsură ce interacționați cu site-ul, este posibil să colectăm automat informații tehnice despre ștergerea, procedurile de navigare etc. Colectăm aceste informații prin cookie-uri, intrări pe server și alte tehnologii similare.

Terți sau surse publice.

Este posibil să colectăm informațiile dvs. de la terți, cum ar fi: informații detaliate de la motoarele de căutare, cum ar fi Google.

 

 

 

 

Ce facem cu informațiile pe care le colectăm?

Avem nevoie de aceste informații pentru a înțelege nevoile dvs. și pentru a vă oferi un serviciu mai bun, în special din următoarele motive:

Păstrarea internă a fișierelor

Modificarea  comenzilor

Pentru a analiza utilizarea site-ului, de exemplu: atunci când vizitați site-ul nostru web, putem înregistra când și cum interacționați cu site-ul nostru web. Aceste informații sunt păstrate și utilizate pentru a evidenția interesul dvs. pentru site-ul nostru web, pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza experiența dvs. acolo unde este posibil.

Putem folosi informațiile pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile.

Colectăm informații prin cookie-uri și alte tehnologii similare (de ex. Tag-uri sau link-uri), pentru a vă reaminti când vizitați site-ul, astfel încât să vă putem îmbunătăți experiența pe internet în funcție de nevoile dvs. Acestea ne ajută să înțelegem cum sunt afișate produsele noastre și să răspundem publicității noastre, astfel încât să putem îmbunătăți oferta noastră generală.

 

Dacă sunteți de acord să ne trimiteți un mesaj publicitar cu privire la produse noi, oferte și servicii speciale sau alte informații de la SYSMEROM COM SRL  cu excepția cazului în care ne cereți să nu o facem atunci când vă înregistrați ca utilizator pe acest site web și / sau unde actualizați preferințele de marketing și comunicare. Pentru a gestiona preferințele de marketing și comunicare, accesați secțiunea de preferințe a contului.

 

Informațiile dvs. personale pot fi dezvăluite unor companii terțe selectate, ceea ce ne va ajuta să prelucrăm comanda dvs., să respectăm obligațiile noastre, să gestionăm și să stocăm date, să desfășurăm campanii de marketing și / sau să furnizăm analize de date. Aceste terțe părți nu vă vor contacta niciodată în scop de marketing. Pentru a vedea o listă cu terții cu care colaborăm, contactați-ne la [email protected] Sysmerom Com SRL solicită tuturor acestor terți să trateze datele dvs. personale ca fiind absolut confidențiale și să respecte pe deplin toate legile și reglementările aplicabile pentru Protecția datelor și protecția consumatorilor.

 

Vom folosi informațiile personale pe care le avem despre dvs. (precum și pseudonime sau informații anonime derivate din informațiile dvs. personale) pentru a realiza analize și sondaje, cum ar fi: analiza datelor, unde combinăm informații (cum ar fi informații personale și / sau informații obținute prin utilizarea site-ului de îngrijire maternă sau istoricul de navigare) pe care le menținem la scară largă în scopul:

 

a) aflați mai multe despre clienții și preferințele lor,

b) să identificăm standardele și tendințele clienților noștri.

c) pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe site-urile noastre web,

Dacă consimțiți să primiți publicitate direcționată în funcție de preferințele dvs. sau segmentarea clienților, vom folosi mijloace automatizate pentru a prelucra informațiile pe care le furnizați și istoricul tranzacțiilor dvs. prin intermediul site-ului nostru web, pentru a vă trimite noutăți, oferte speciale. și materiale promoționale despre profilul și preferințele dvs.

 

În scopuri de cercetare generală și în scopuri statistice.

 

În scopuri consolidate de raportare la îngrijirea mamei.

Dezvoltarea de noi produse și servicii.

 

Monitorizați performanța produselor și serviciilor noastre și / sau îmbunătățiți tehnologia noastră.

 

Dacă vă dați consimțământul, vă vom putea trimite mesaje de marketing personalizate. și să vă afișeze anunțuri pe internet.

 

Dacă suntem solicitați de poliție sau de orice altă autoritate de reglementare sau guvernamentală care investighează activități ilegale suspecte pentru a furniza informațiile dvs. personale și / sau informațiile utilizatorului, avem dreptul să o facem.

 

Competiții

Organizăm concursuri și premii în mod regulat, iar pe lângă răspunsul sau înregistrarea dvs., vă rugăm să ne trimiteți câteva informații, cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail. Vom folosi aceste informații numai pentru a gestiona premiul concursului și pentru orice alt scop pe care îl acordați atunci când intrați.

 

Aceasta înseamnă că de fiecare dată când alegeți să primiți un premiu sau un concurs prin completarea unui formular, vă vom colecta următoarele date personale de la dvs.:

  • nume (prenume și prenume) 
  • Adresa de email 
  • număr de telefon

Dacă un concurs solicită, de asemenea, să vi se ofere alte date personale, acestea vor fi clarificate de câmpurile de introducere pe care trebuie să le completați pentru a participa la concurs. Dacă sunteți câștigător, este posibil să colectăm și informații personale suplimentare de la dvs. pentru a ne oferi posibilitatea de a vă acorda orice premiu.

 

Cum să vă utilizați informațiile

Vom folosi datele dvs. personale pentru oricare dintre scopurile enumerate aici în această secțiune:

 Participarea la competiție: în cazul în care colectăm datele personale pe care le furnizați pentru a participa la competiție și unde v-ați dat consimțământul către terți pentru a primi datele dvs., noi și / sau terții vă vom procesa înscrierea în concurs. Ca organizator, putem folosi terți pentru a ne ajuta cu Concurența. În acest caz, terții vor fi numiți în termenii și condițiile concurenței. În plus, dacă o facem, ne vom asigura că un contract ne acoperă serviciile noastre și că include cerințe de protecție a datelor.

 

Contacte permanente în legătură cu Concurența: Aceste date personale pot fi, de asemenea, folosite de noi și / sau de către terți care contribuie la Concurență, să vă contacteze cu privire la orice subiect legat de Concurență și să gestioneze premiile.

 

Postare: Numele dvs. poate fi folosit și de noi cu acordul dvs. pentru a posta câștigătorii concursului, pe canalele de socializare, această utilizare va fi specificată în toți termenii și condițiile concursului.

 

Vă puteți dezabona de pe lista noastră de contacte oricând, făcând clic pe opțiunea „dezabonați-vă” în orice e-mail pe care îl veți primi prin e-mail la adresa [email protected] Mothercare.gr.

 

Expediere internațională a datelor dvs. personale

Dacă nu se specifică altfel, stocăm și prelucrăm informațiile dvs. personale în Uniunea Europeană. Cu toate acestea, va trebui să transferați informațiile dvs. personale în afara Spațiului Economic European (SEE) într-o țară care nu oferă același nivel de protecție a datelor ca țara în care utilizați în mod normal produsele și / sau serviciile noastre. În aceste cazuri, vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că informațiile dvs. personale sunt protejate în mod adecvat. De obicei, acești pași includ efectuarea verificărilor de securitate a datelor pentru toți destinatarii și încheierea contractelor cu acești destinatari pentru a se asigura că aceștia folosesc aceleași sau similare măsuri tehnice și organizaționale adecvate ca noi, astfel încât datele dvs. să fie protejate în mod adecvat.

 

Canale web multimedia

Putem folosi informații din surse multimedia online, precum site-uri web, social media și platforme de schimb de informații. Aceste informații pot fi folosite pentru a vă ajuta să personalizați și să îmbunătățiți serviciile noastre și să comunicați eficient cu dvs. De unde folosim informațiile din aceste surse, vom respecta drepturile pe care le-ați stabilit pentru modul în care doriți ca informațiile dvs. să fie utilizate. Vă recomandăm să consultați periodic notificările de confidențialitate și preferințele care vă sunt disponibile pe orice canal multimedia online, pentru a putea fi urmărite.

 

 

 Drepturile tale

Dreptul de a accesa datele dvs. personale:  aveți dreptul de a primi informații despre dacă datele dvs. personale sunt procesate și, în acest caz, accesul la acestea. Pentru a accesa datele dvs. personale, contactați-ne la adresa [email protected]

Dreptul la corectare : aveți dreptul de a corecta datele cu caracter personal inexacte care vă privesc. Pentru a solicita orice corecție a datelor dvs. personale, contactați-ne la [email protected]

Dreptul la ștergere : aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Pentru a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, contactați-ne la [email protected]

Dreptul de a restricționa procesarea : aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dvs. personale atunci când indicați că datele sunt inexacte sau dacă ați solicitat ștergerea datelor dvs. sau când aveți obiecții cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră. Pentru a solicita o restricție privind prelucrarea datelor dvs. personale, contactați-ne la adresa [email protected]

Dreptul la portabilitatea datelor : aveți dreptul de a primi datele dvs. personale, într-un format structurat, utilizat pe scară largă și de citit de către mașini și de a solicita transmiterea acestor date unui alt auditor. Pentru a solicita portabilitatea datelor dvs., contactați-ne la [email protected]

Dreptul la conflict : atunci când procesăm datele dvs. pe baza interesului nostru legitim de a face acest lucru, aveți dreptul de a vă opune. Pentru a face obiecții, contactați-ne la [email protected] Mothercare.ro.

Intervenția pentru drepturile omului : aveți dreptul de a nu depune o decizie bazată exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv formatarea, care produce efecte legale în legătură cu dvs. sau vă afectează în mod semnificativ. Pentru a obține intervenția umană, contactați-ne la [email protected]

 

Dreptul de retragere : aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru marketing și / sau publicitate vizată. În acest caz, prelucrarea lor de către noi va fi suspendată, însă acest lucru nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate până la momentul retragerii. Pentru a vă retrage consimțământul, contactați-ne la adresa [email protected]

 

Dacă credeți că drepturile dvs. de protecție a datelor au fost încălcate, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal(www.dataprotection.ro)

 

 

Ce ne trebuie de la tine?

Este posibil să avem nevoie să vă solicităm informații specifice care să ne ajute să vă verificăm identitatea și să vă garantăm dreptul dvs. de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Este o măsură de securitate care asigură că datele cu caracter personal nu sunt dezvăluite oricui nu are dreptul să le primească. Vă putem contacta, de asemenea, pentru a solicita informații suplimentare cu privire la solicitarea dvs. de a accelera răspunsul nostru.

 

Termenul de răspuns

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legale într-o lună. Ocazional poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complicată sau dacă ați depus o serie de cereri. În acest caz, vă vom anunța și vă vom notifica.

 

 

Linkuri către alte site-uri și servicii

Site-urile noastre web pot conține link-uri către site-uri web ale unor terți și unele dintre serviciile noastre oferă acces la servicii terțe.

 

Nu avem niciun control asupra modului în care informațiile dvs. personale sunt prelucrate de site-uri și servicii terțe. Nu examinăm site-urile și serviciile terță parte și nu suntem responsabili pentru astfel de site-uri și servicii web terțe sau pentru practicile lor de confidențialitate. Citiți declarațiile de confidențialitate ale site-urilor sau serviciilor terțe la care accesați site-urile sau serviciile noastre.

 

 

Schimbarea scopului

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care credem în mod rezonabil că ar trebui să le utilizăm pentru un alt motiv și că motivul este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să primiți o explicație despre modul în care prelucrarea pentru noul scop este compatibilă cu scopul inițial, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale în scopuri fără legătură, vă vom anunța și vă vom explica baza legală care ne permite acest lucru.

Rețineți că putem prelucra datele dvs. personale fără consimțământul sau consimțământul dvs., în conformitate cu regulile de mai sus, atunci când este necesar sau permis de lege.

 

Securitatea datelor

Am stabilit măsuri de securitate adecvate pentru a preveni orice pierdere, utilizare sau acces la datele dvs. personale într-un mod neautorizat, schimbare sau dezvăluire. În plus, restricționăm accesul la datele dvs. personale la angajații, agenții, antreprenorii și alte terțe părți care trebuie să cunoască afacerea. Doar datele dvs. personale vor fi procesate conform instrucțiunilor noastre și ne vom asigura că acestea sunt supuse unei obligații de confidențialitate.

 

Am implementat proceduri pentru a face față oricărei eventuale încălcări a datelor cu caracter personal și vă vom anunța și orice autoritate de reglementare a încălcărilor aplicabile în cazul în care suntem obligați legal să o facem.

 

Păstrarea datelor

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am colectat, inclusiv pentru a satisface orice raport legal, contabil sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvată de păstrare a datelor cu caracter personal, considerăm cantitatea, natura și sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potențial de deteriorare din utilizarea neautorizată sau dezvăluirea datelor dvs. personale, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale și dacă putem atinge aceste obiective prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile. Vom păstra datele dvs. timp de 5 ani de la ultimul incident de utilizare a serviciilor noastre. Drept urmare, datele dvs. vor fi șterse. Ne puteți ruga să nu vă mai notificăm cu privire la materialele de marketing și / sau să ștergem datele dvs. în orice moment.

 

 

Contactați-ne

 

Dacă aveți întrebări, contactați:

 

Ofițer de protecție a datelor cu caracter personal

SC SYSMEROM COM SRL

RO 16236548, Nr ord reg com: J40/4110/2004

Str. Giuseppe Garibaldi Nr. 4, Sc. D, parter, ap. 43

Sector 2, Bucuresti, cod postal 020223

 

E-mail: [email protected]